Bij ons in de garage

Een trekhaak aan uw auto kan erg functioneel zijn. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor soort trekhaak uw auto dan heeft, dat ligt ook aan het gewicht van auto. Enkele voorbeelden zijn een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Dan heeft u zelf de keus wat voor soort trekhaak u precies wilt aanschaffen. Je kunt hierbij denken aan een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Wij kunnen u uiteraard het best adviseren over welke trekhaak voor u het best is in welke situatie dan ook.

Wij kunnen ook de trekhaak monteren voor u. De prijs voor het laten monteren hangt echter wel af van de trekhaak onder uw auto. U kunt vast wel begrijpen dat de ene trekhaak een stuk makkelijker gemonteerd wordt dan een andere trekhaak. Op de website kunt u op basis van het invullen van uw kenteken de kosten voor de verschillende trekhaken inclusief montages zo bekijken. Zo kunt u gemakkelijk de kosten vergelijken.

Wellicht ook wel leuk als ik wat vertel over Vakgarage zelf. Wij zijn een modern en dynamisch bedrijf dat alles wat met ‘mobiliteit’ te maken heeft biedt. Wij hebben een werkplek wat beschikt over de fijnste en nieuwst hightech met de modernste diagnose-apparatuur voor zowel persoonsauto’s als bedrijfswagens. Vakgarage staat ten alle tijden voor een aantal dingen, namelijk kwaliteit, klantvriendelijkheid, optimale service, betrouwbaarheid en uiteraard niet te vergeten een betaalbare prijs. Dit houdt in dat wij geen extreme uurtarieven, of onverwachte reparaties hanteren. Alles gaat in goed overleg met u van te voren, wij berekenen samen de prijs en uiteraard kunnen er eventuele alternatieven worden besproken.

Bij onze garage in Geldermalsen geldt dit ook. Wij maken van te voren duidelijke (prijs)afspraken, daarom zult u nooit voor onplezierige financiële verassingen staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *